SLUMPMELLEM

Returnerer et tilfældigt heltal mellem to værdier – begge værdier inklusive.

Eksempel på brug

SLUMPMELLEM(1,10)

SLUMPMELLEM(A2,A3)

Syntaks

SLUMPMELLEM(lav, høj)

• lav – den lave ende af det tilfældige område.

• høj – den høje ende af tilfældigt område.

Noter

• Værdier med decimaldel kan bruges til lav og/eller høj. Dette vil få de mindste og størst mulige værdier til at være det næste heltal, der er større end lav, og/eller det næste heltal, der er mindre end høj.

Se også

SLUMP: Returnerer et tilfældigt tal fra 0 til 1 (1 ikke medregnet).

Eksempler

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.