TULO (PRODUCT)

Palauttaa tulon, joka saadaan kertomalla lukuja keskenään.

Esimerkkikäyttö

TULO(A2:A100)

TULO(1;2;3;4;5;A2:A100)

Syntaksi

TULO(tekijä1; [tekijä2; ...])

• tekijä1 – Ensimmäinen tulon laskemiseen käytettävä luku tai väli.

• tekijä2 … tekijä 30[ VALINNAINEN ] – Muut arvot, joilla kerrotaan.

Huomautuksia

• Jos tekijä1-argumentiksi annetaan vain yksi numero, TULO palauttaa arvon tekijä1.

• Kukin tekijä voi olla luku tai väli. Välien tapauksessa tyhjät solut ohitetaan.

• Vaikka TULO-funktion argumenttien maksimimääräksi ilmoitetaankin 30, tukee Google Sheets tälle funktiolle ääretöntä argumenttimäärää.

Katso myös

SUMMA: Palauttaa numero- ja/tai solusarjojen summan.

OSAMÄÄRÄ: Palauttaa toisella luvulla jaetun luvun ilman loppuja.

MULTIPLY: Palauttaa kahden luvun tulon. Vastaa "*"-operaattoria.

MINUS: Palauttaa kahden luvun erotuksen. Vastaa "-"-operaattoria.

DIVIDE: Palauttaa toisella luvulla jaetun luvun. Vastaa "/"-operaattoria.

ADD: Palauttaa kahden luvun summan. Vastaa "+"-operaattoria.

Esimerkkejä

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.