COS

Retourneert de cosinus van een hoek die is opgegeven in radialen.

Gebruiksvoorbeeld

COS(PI())

COS(A2)

COS(1)

Syntaxis

COS(hoek)

• hoek: de hoek waarvan de cosinus wordt berekend, in radialen.

Zie ook

TANH: Retourneert de tangens hyperbolicus van een reëel getal.

TAN: Retourneert de tangens van een hoek die is opgegeven in radialen.

SINH: Retourneert de sinus hyperbolicus van een reëel getal.

SIN: Retourneert de sinus van een hoek die is opgegeven in radialen.

RADIALEN: Converteert een hoekwaarde in graden naar radialen.

PI: Retourneert de waarde van pi met veertien decimalen.

GRADEN: Converteert een hoekwaarde in radialen naar graden.

COSH: Retourneert de cosinus hyperbolicus van een reëel getal

BOOGTANH: Retourneert de inverse tangens hyperbolicus van een getal.

BOOGTAN2: Retourneert de hoek tussen de x-as en een lijnsegment vanaf het beginpunt (0,0) tot een opgegeven coördinatenpaar ('x','y'), in radialen.

BOOGTAN: Retourneert de inverse tangens van een waarde, in radialen.

BOOGSINH: Retourneert de inverse sinus hyperbolicus van een getal.

BOOGSIN: Retourneert de inverse sinus van een waarde, in radialen.

BOOGCOSH: Retourneert de inverse cosinus hyperbolicus van een getal.

BOOGCOS: Retourneert de inverse cosinus van een waarde, in radialen.

Voorbeelden

true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.