MULTINOMIAAL (MULTINOMIAL)

Retourneert de faculteit van de som van de waarden gedeeld door het product van de faculteiten van de waarden.

Gebruiksvoorbeeld

MULTINOMIAAL(1;2;3)

MULTINOMIAAL(A2:A9)

Syntaxis

MULTINOMIAAL(waarde1; [waarde2; ...])

• waarde1: de eerste waarde of het eerste bereik voor gebruik in de functie.

• waarde2; ...: meer waarden of bereiken die worden gebruikt.

Opmerkingen

• Hoewel een maximum van 30 argumenten wordt aangegeven voor MULTINOMIAAL, ondersteunt Google Spreadsheets een onbeperkt aantal argumenten voor deze functie.

Zie ook

DUBBELE.FACULTEIT: Retourneert de dubbele faculteit van een getal.

FACULTEIT: Retourneert de faculteit van een getal.

COMBINATIES: Retourneert het aantal manieren om een aantal objecten te kiezen uit een groep met een bepaald aantal objecten.

Voorbeelden

true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.