MULTINOMI (MULTINOMIAL)

Palauttaa arvojen kertomien tulolla jaetun arvojen summan kertoman.

Esimerkkikäyttö

MULTINOMI(1;2;3)

MULTINOMI(A2:A9)

Syntaksi

MULTINOMI(arvo1; [arvo2; …])

• arvo1 – Ensimmäinen arvo tai väli, joka otetaan huomioon.

• arvo2; … – Muut arvot tai välit, jotka otetaan huomioon.

Huomioitavaa

• Vaikka MULTINOMI-funktion argumenttien enimmäismääräksi ilmoitetaan 30, Google Sheets tukee funktiolle ääretöntä argumenttimäärää.

Katso myös

KERTOMA.OSA: Palauttaa luvun osakertoman.

KERTOMA: KERTOMA-funktio palauttaa luvun kertoman.

KOMBINAATIO: KOMBINAATIO-funktio palauttaa määrätyn kokoisesta objektijoukosta valittavien objektiyhdistelmien lukumäärän.

Esimerkkejä

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.

Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Päävalikko
true
Ohjekeskushaku