MINDSTE.FÆLLES.MULTIPLUM

Returnerer det mindste fælles multiplum for et eller flere heltal.

Eksempel på brug

MINDSTE.FÆLLES.MULTIPLUM(A2:A5)

MINDSTE.FÆLLES.MULTIPLUM(2,3,A4)

Syntaks

MINDSTE.FÆLLES.MULTIPLUM(værdi1, [værdi2, ...])

• værdi1 – den første værdi eller det første område, hvis faktorer skal medtages i en beregning for at finde det mindste fælles multiplum

• værdi2, ... - [ VALGFRIT ] – Yderligere værdier eller områder, hvis faktorer skal medtages for at finde det mindste fælles multiplum.

Noter

• Alle input med en decimaldel, der leveres til MINDSTE.FÆLLES.MULTIPLUM, afkortes automatisk.

Se også

STØRSTE.FÆLLES.DIVISOR: Returnerer den største fælles divisor for et eller flere heltal.

Eksempler

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.