ER.LIGE

Kontrollerer, om den angivne værdi er et lige tal.

Eksempel på brug

ER.LIGE(4)

ER.LIGE(A2)

Syntaks

ER.LIGE(værdi)

• værdi – den værdi, der skal bekræftes som lige.

• ER.LIGE returnerer SAND, hvis værdi er et lige heltal eller en reference til en celle, der indeholder et lige heltal. Og eller returneres FALSK.

Noter

• Denne funktion bruges oftest sammen med HVIS i betingede udsagn.

Se også

ER.TEKST: Kontrollerer, om en værdi er tekst.

ER.REFERENCE: Kontrollerer, om en værdi er en gyldig cellereference.

ER.ULIGE: Kontrollerer, om den angivne værdi er et ulige tal.

ER.TAL: Kontrollerer, om en værdi er et tal.

ER.IKKE.TEKST: Kontrollerer, om en værdi ikke er tekst.

ER.IKKE.TILGÆNGELIG: Kontrollerer, om en værdi er fejlen "#I/T".

ER.LOGISK: Kontrollerer, om en værdi er "TRUE" eller "FALSE".

ER.FEJL: Kontrollerer, om en værdi er en fejl.

ER.FJL: Kontrollerer, om en værdi er en anden fejl end "#I/T".

ER.TOM: Undersøger, om den angivne celle er tom.

HVIS: Returnerer én værdi, hvis et logisk udtryk er "TRUE", og returnerer en anden værdi, hvis det er "FALSE".

Eksempler

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.