DOBBELT.FAKULTET

Returnerer et tals dobbelte fakultet.

Eksempel på brug

DOBBELT.FAKULTET(6)

DOBBELT.FAKULTET(A2)

Syntaks

DOBBELT.FAKULTET(værdi)

• værdi – det tal eller den reference til et tal, hvis dobbelte fakultetsværdi beregnes og returneres.

Noter

• Den dobbelte fakultetsværdi ligner fakultetsværdien, men i stedet for at være ganget med hver heltalsværdi, som er mindre end eller lig med den angivne værdi, formindskes den med 2. Den dobbelte fakultetsværdi på 8 er dermed 384, mens den dobbelte fakultetsværdi på 7 er 105.

• Hvis et tal eller en henvisning til et tal med en decimaldel er angivet til DOBBELT.FAKULTET, afkortes decimaldelen automatisk inden beregningen.

Se også

MULTINOMIAL: Returnerer fakultetet af summen af værdierne divideret med produktet af værdiernes fakulteter.

FAKULTET: Funktionen FAKULTET returnerer et tals fakultet.

KOMBIN: Funktionen KOMBIN returnerer det antal måder, der kan vælges en række objekter på, ud fra en pulje af en given størrelse med objekter.

Eksempler

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.