FAKULTET (FACT)

Funksjonen FAKULTET returnerer fakultetet av et tall.

Eksempler på bruk

FAKULTET(3)

FAKULTET(A2)

Syntaks

FAKULTET(verdi)

• verdi – tallet eller referansen til et tall som det skal beregnes og returneres fakultet for.

Merknader

• Hvis et desimaltall eller en referanse til et desimaltall blir brukt som inndata i FAKULTET, blir desimaldelen avkortet før beregningen utføres.

Se også

MULTINOMINELL: Returnerer fakultetet av summen av verdiene delt på produktet av fakultetet av verdiene.

DOBBELFAKT: Returnerer dobbeltfakultetet av et tall.

KOMBINASJON: Funksjonen KOMBINASJON returnerer antallet måter å velge et antall objekter på fra et sett med objekter av en gitt størrelse.

Eksempler

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.