FACULTEIT (FACT)

Retourneert de faculteit van een getal.

Gebruiksvoorbeeld

FACULTEIT(3)

FACULTEIT(A2)

Syntaxis

FACULTEIT(waarde)

• waarde: het getal of de verwijzing naar een getal waarvoor de faculteit wordt berekend en geretourneerd.

Opmerkingen

• Als een getal of een verwijzing naar een getal met een decimale breuk wordt opgegeven voor FACULTEIT, worden de decimalen stilzwijgend afgekapt voordat de berekening wordt uitgevoerd.

Zie ook

MULTINOMIAAL: Retourneert de faculteit van de som van de waarden gedeeld door het product van de faculteiten van de waarden.

DUBBELE.FACULTEIT: Retourneert de dubbele faculteit van een getal.

COMBINATIES: Retourneert het aantal manieren om een aantal objecten te kiezen uit een groep met een bepaald aantal objecten.

Voorbeelden

true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.