IMPORTHTML

Tuo tiedot HTML-sivulla olevasta taulukosta tai luettelosta.

Esimerkkikäyttö

IMPORTHTML("http://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_India","table",4)

IMPORTHTML(A2,B2,C2)

Syntaksi

IMPORTHTML(url, kysely, hakemisto)

• url – Tarkasteltavan sivun URL-osoite ja protokolla (esim. http://).

• Kohta url on merkittävä lainausmerkeillä tai sen on oltava viittaus soluun, joka sisältää kyseisen tekstin.
  • kysely – Joko "luettelo" tai "taulukko" haluttujen tietojen esitysmuodon mukaisesti.

• hakemisto1:stä alkava hakemisto, joka tunnistaa, mikä HTML-lähteen taulukko tai luettelo palautetaan.

• Luetteloiden ja taulukoiden hakemistoja ylläpidetään erikseen. Hakemistolla 1 voi olla olemassa sekä luettelo että taulukko, jos HTML-sivulla on molempia elementtityyppejä.

Katso myös

IMPORTXML: Tuo tiedot erilaisista jäsennellyistä tietotyypeistä, kuten XML, HTML, CSV, TSV sekä RSS- ja ATOM XML -syötteet.

IMPORTRANGE: Tuo tiedot määritetyn laskentataulukon soluväliltä.

IMPORTFEED: Tuo RSS- tai ATOM-syöte.

IMPORTDATA: Tuo annetun URL-osoitteen tiedot .csv-muodossa (pilkulla eroteltu arvo) tai .tsv-muodossa (välilehdellä eroteltu arvo).

Lue lisää dataviittauksen optimoinnista.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.