IMPORTFEED

Tuo RSS- tai ATOM-syöte.

Esimerkkikäyttö

IMPORTFEED("http://news.google.com/?output=atom")

IMPORTFEED(A2,B2,C2,D2)

Syntaksi

IMPORTFEED(url, [kysely], [otsikot], [kohteiden_määrä])

• url – RSS- tai ATOM-syötteen URL, mukaan lukien protokolla (esim. http://).

• Kohta url on merkittävä lainausmerkeillä tai sen on oltava viittaus soluun, joka sisältää kyseisen tekstin.
  • kysely - [ VALINNAINEN – "kohteet" oletuksena ] – Määrittää url-argumentista noudettavat tiedot.

• "syöte" palauttaa yhden rivin, joka sisältää syötteen tiedot, kuten nimen, kuvauksen ja url:n.

• "syöte <tyyppi>" palauttaa syötteen tietyn määritteen, jossa <tyyppi> on nimi, kuvaus, tekijä tai url.

• "kohteet" palauttaa täyden taulukon, joka sisältää syötteen kohteet. Jos kohteiden_määrä ei ole määritetty, kaikki syötteessä sillä hetkellä julkaistut kohteet palautetaan.

• "kohteet <tyyppi>" palauttaa pyydetyn kohteen (pyydettyjen kohteiden) tietyn määritteen, jossa <tyyppi> on nimi, yhteenveto (kohteen sisältö, pois lukien hyperlinkit ja kuvat), url (yksittäisen kohteen URL) tai luotu (kohteeseen liittyvä julkaisupäivämäärä).

• otsikot[ VALINNAINEN – FALSE oletuksena ] – Määrittää, lisätäänkö sarakkeiden otsikot uutena rivinä palautetun arvon yläpuolelle.

• kohteiden_määrä[ VALINNAINEN ] – Kohteiden kyselyissä palautettavien kohteiden lukumäärä alkaen uusimmasta.

• Jos kohteiden_määrä ei ole määritetty, kaikki syötteessä sillä hetkellä julkaistut kohteet palautetaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

• IMPORTXML: Tuo tiedot erilaisista jäsennellyistä tietotyypeistä, kuten XML, HTML, CSV, TSV sekä RSS- ja ATOM XML -syötteet.
  • IMPORTRANGE: Tuo tiedot määritetyn laskentataulukon soluväliltä.
  • IMPORTHTML: Tuo tiedot HTML-sivulla olevasta taulukosta tai luettelosta.
  • IMPORTDATA: Tuo annetun URL-osoitteen tiedot .csv-muodossa (pilkulla eroteltu arvo) tai .tsv-muodossa (välilehdellä eroteltu arvo).

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.