IMPORTFEED

Importerer et RSS- eller Atom-feed.

Eksempel på brug

IMPORTFEED("http://news.google.com/?output=atom")

IMPORTFEED(A2,B2,C2,D2)

Syntaks

IMPORTFEED(webadresse, [forespørgsel], [overskrifter], [antal_elementer])

• webadresse – webadressen til RSS- eller ATOM-feedet, herunder protokollen (f.eks. http://).

• Værdien for webadresse skal enten angives i anførselstegn eller være en reference til en celle, der indeholder den relevante tekst.
  • forespørgsel[ VALGFRIT – "elementer" som standard ] – Angiver, hvilke data der skal hentes fra webadresse.

• "feed" returnerer en enkelt række, der indeholder feedoplysninger, herunder titel, beskrivelse og webadresse.

• "feed <type>" returnerer en bestemt attribut i feedet, hvor <type> er titel, beskrivelse, forfatter eller webadresse.

• "elementer" returnerer en komplet tabel, der indeholder elementer fra feedet. Hvis antal_elementer ikke er angivet, returneres alle elementer, der i øjeblikket er offentliggjort på feedet.

• "elementer [type>" returnerer en bestemt attribut for de anmodede elementer, hvor <type> er titel, oversigt (varens indhold minus hyperlinks og billeder), webadresse (webadressen til det enkelte element) eller oprettet (oprettelsesdatoen, der er knyttet til varen).

• overskrifter [ VALGFRIT – FALSK som standard ] – Hvorvidt kolonneoverskrifter skal inkluderes som en ekstra række oven på den returnerede værdi.

• antal_elementer [ VALGFRIT ] – Ved forespørgsler om elementer kan du se, hvor mange elementer du vil returnere fra og med den seneste.

• Hvis antal_elementer ikke er angivet, returneres alle elementer, der i øjeblikket er offentliggjort på feedet.

Relaterede artikler

• IMPORTXML: Importerer data fra forskellige typer strukturerede data, bl.a. XML, HTML, CSV, TSV og RSS- og ATOM XML-feeds.
  • IMPORTRANGE: Importerer et celleområde fra et angivet regneark.
  • IMPORTHTML: Importerer data fra en tabel eller liste på en HTML-side.
  • IMPORTDATA: Importerer data fra den angivne webadresse i .csv-format (kommasepareret eller semikolonsepareret) eller .tsv-format (tabulatorsepareret).

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.