KUVA

Lisää kuvan soluun.

Tärkeää: Voit käyttää vain muita kuin osoitteessa drive.google.com olevia URL-osoitteita. SVG-tiedostomuotoa ei tueta.

Muuttuvuusrajoitukset: Et voi viitata suoraan tai epäsuorasti IMAGE-funktion URL-osoitteen perusosassa olevaan muuttuvaan funktioon.

• NYT(), SATUNNAISLUKU(), RANDARRAY(), SATUNNAISLUKU.VÄLILTÄ() ovat esimerkkejä muuttuvista funktioista.

Esimerkkikäyttö

IMAGE("https://www.google.com/images/srpr/logo3w.png")

IMAGE(A2,2)

IMAGE(A2,4,120,200)

Syntaksi

IMAGE(url, [tila], [korkeus], [leveys])

• url – Kuvan URL-osoite, mukaan lukien protokolla (esim. http://).

• Kohta url on merkittävä lainausmerkeillä tai sen on oltava viittaus soluun, joka sisältää kyseisen tekstin.
  • tila[ VALINNAINEN – 1 oletuksena ] – Kuvan kokotila.

• 1 rajaa kuvan sopimaan soluun säilyttäen kuvasuhteen.

• 2 venyttää tai pakkaa kuvan sopimaan soluun kuvasuhteesta riippumatta.

• 3 säilyttää kuvan alkuperäisessä koossa, jolloin osa kuvasta voi rajautua pois.

• 4 sallii muokatun koon määrittämisen.

• Huomaa, että solun kokoa ei muuteta kuvaan sopivaksi missään tilassa.

• korkeus[ VALINNAINEN ] – Kuvan korkeus kuvapisteinä. Kohdan tila arvona on oltava 4 muokatun korkeuden määrittämiseksi.

• leveys - [ VALINNAINEN ] – Kuvan leveys kuvapisteinä. Kohdan tila arvona on oltava 4 muokatun leveyden määrittämiseksi.

Esimerkkejä

Lisää kuvan soluun.

Lisätietoa

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.