GOOGLETRANSLATE

Kääntää tekstin yhdestä kielestä toiseen.

Esimerkkikäyttö

GOOGLETRANSLATE("Hello World","en","es")

GOOGLETRANSLATE(A2,B2,C2)

GOOGLETRANSLATE(A2)

Syntaksi

GOOGLETRANSLATE(teksti, [lähdekieli, kohdekieli])

• teksti – Käännettävä teksti.

• Kohta teksti on merkittävä lainausmerkeillä tai sen on oltava viittaus soluun, joka sisältää kyseisen tekstin.
  • lähdekieli[ VALINNAINEN- "auto" oletuksena ] – Lähdekielen kaksikirjaiminen koodi, esim "en" englannille tai "ko" korealle tai "auto" kielen automaattista tunnistusta varten.

• Jos lähdekieli jätetään pois, myös kohdekieli on jätettävä pois.
  • kohdekieli[ VALINNAINEN – järjestelmän kieli oletuksena ] – Kohdekielen kaksikirjaiminen koodi, esim "en" englannille tai "ja" japanille.

Katso myös

DETECTLANGUAGE: Tunnistaa kielen, jolla määritetyn välin teksti on kirjoitettu.

Esimerkkejä

Kääntää määritetyn alueen tekstin lähdekieleltä kohdekielelle.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.