DETECTLANGUAGE

Identifiserer språket som brukes i teksten innenfor det angitte området.

Eksempler på bruk

DETECTLANGUAGE(A2:A7)

DETECTLANGUAGE(«Bonjour»)

DETECTLANGUAGE(A2)

Syntaks

DETECTLANGUAGE(tekst_eller_område)

• tekst_eller_område - teksten eller referansen til celler som inneholder teksten som skal evalueres.

• Hvis tekst_eller_område er angitt som et område, må det være et kolonneområde med én dimensjon.

Merknader

• Hvis det spesifiserte området inneholder flere språk, evalueres den første teksten som blir funnet.

Se også

GOOGLETRANSLATE: Oversetter tekst fra ett språk til et annet.

Eksempler

Godtar både strenger i celler og referanser til celler som parametere og returnerer språkkoden.

Grensetilfeller.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.