DETECTLANGUAGE

Tunnistaa kielen, jolla määritetyn välin teksti on kirjoitettu.

Esimerkkikäyttö

DETECTLANGUAGE(A2:A7)

DETECTLANGUAGE("Bonjour")

DETECTLANGUAGE(A2)

Syntaksi

DETECTLANGUAGE(teksti_tai_väli)

• teksti_tai_väli – Arvioitava teksti tai viittaus arvioitavan tekstin sisältäviin soluihin.

• Jos teksti_tai_väli on määritetty väliksi, sen on oltava yksiulotteinen sarakeväli.

Huomioitavaa

• Jos määritetty väli sisältää useita kieliä, ensimmäinen löydetty teksti arvioidaan.

Katso myös

GOOGLETRANSLATE: Kääntää tekstin yhdestä kielestä toiseen.

Esimerkkejä

Hyväksyy sekä solun sisäisen merkkijonon että soluviittauksen parametreiksi ja palauttaa kielikoodin.

Rajatapauksia.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.