DETECTLANGUAGE

Identificerer det sprog, som teksten i det angivne område er på.

Eksempel på brug

DETECTLANGUAGE(A2:A7)

DETECTLANGUAGE("Bonjour")

DETECTLANGUAGE(A2)

Syntaks

DETECTLANGUAGE(tekst_eller_område)

• tekst_eller_område – Den tekst, der skal evalueres, eller en reference til de celler, som indeholder den tekst, der skal evalueres.

• Hvis tekst_eller_område er angivet som et område, skal det være et endimensionelt kolonneområde.

Noter

• Hvis det angivne område indeholder flere sprog, evalueres den første tekst, der bliver fundet.

Se også

GOOGLETRANSLATE: Oversætter tekst fra et sprog til et andet.

Eksempler

Accepterer både en streng i en celle og en cellereference som parametre og returnerer sprogkoden.

Randtilfælde.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.