Använda tillägg, Apps Script, AppSheet och Looker Studio

Vill du få ut mer av Google Dokument på jobbet eller i skolan? Registrera dig för en Google Workspace-provperiod utan kostnad.

Installera och använda tillägg (endast på engelska)

Du kan använda tillägg för att göra mer med Google Dokument, Kalkylark och Formulär. Tillägg är inte tillgängliga för Google Presentationer. Om du vill använda tillägg med Google Formulär måste du använda en dator.

Installera tillägg
  1. Öppna ett dokument eller kalkylark i Google Dokument- eller Kalkylark-appen.
  2. Tryck på Mer Mer.
  3. Tryck på Tillägg. Dina befintliga tillägg listas.
  4. Tryck på Hämta tillägg. En lista över appar som fungerar som tillägg öppnas i appen Google Play Butik Play Butik.
  5. Tryck på tillägget du vill installera.
  6. Tryck på Installera.
  7. För de flesta tillägg visas ett meddelande som begär tillgång till vissa data som tillägget behöver för att fungera. Läs meddelandet och klicka sedan på Tillåt.
  8. När du har installerat appen måste du öppna Google Dokument- eller Kalkylark-appen igen för att använda tillägget.
Aktivera och inaktivera tillägg

Du kan aktivera eller inaktivera tillägg när som helst. Om du vill ta bort ett tillägg från alla dina filer avinstallerar du det.

1. Öppna ett dokument eller kalkylark i Google Dokument- eller Kalkylark-appen.
  2. Tryck på Mer Mer.
  3. Tryck på Tillägg. Dina befintliga tillägg listas.
  4. Tryck på Hantera tillägg.
  5. Om du vill aktivera eller inaktivera ett tillägg trycker du på reglaget bredvid det.
Använda tillägg
  1. Öppna ett dokument eller kalkylark i Google Dokument- eller Kalkylark-appen.
  2. Tryck på Mer Mer.
  3. Tryck på Tillägg.
  4. Tryck på det tillägg du vill använda. Appen öppnas.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.