Brug tilføjelser, Apps Script, AppSheet og Looker Studio

Vil du have mere ud af Google Docs på arbejdet eller i skolen? Tilmeld dig en prøveperiode på Google Workspace uden beregning.

Installer og brug tilføjelser (kun på engelsk)

Du kan bruge tilføjelser til at gøre mere med Google Docs, Sheets og Analyse. Tilføjelser er ikke tilgængelige i Google Slides. Hvis du vil bruge tilføjelser til Google Analyse, skal du bruge en computer.

Installer tilføjelser
  1. Åbn et dokument eller et regneark i appen Google Docs eller Sheets.
  2. Tryk på Mere Mere.
  3. Tryk på Tilføjelser. Dine aktuelle tilføjelser vises.
  4. Tryk på Hent tilføjelser. En liste over apps, der fungerer som tilføjelser, åbnes i appen Google Play Butik Play Butik.
  5. Tryk på den tilføjelse, du vil installere.
  6. Tryk på Installer.
  7. Ved de fleste tilføjelsesprogrammer vises der en meddelelse, der anmoder om adgang til bestemte data, som tilføjelsen skal bruge for at fungere. Læs meddelelsen, og tryk derefter på Tillad.
  8. Når du har installeret appen, skal du åbne Google Docs- eller Sheets-appen igen for at bruge tilføjelsen.
Slå tilføjelser til og fra

Du kan til enhver tid slå tilføjelser til og fra. Hvis du vil fjerne en tilføjelse fra alle dine filer, skal du afinstallere den.

1. Åbn et dokument eller et regneark i appen Google Docs eller Sheets.
  2. Tryk på Mere Mere.
  3. Tryk på Tilføjelser. Dine aktuelle tilføjelser vises.
  4. Tryk på Administrer og dereftertilføjelser.
  5. Hvis du vil slå en tilføjelse til eller fra, skal du trykke på kontakten ud for den.
Brug tilføjelser
  1. Åbn et dokument eller et regneark i appen Google Docs eller Sheets.
  2. Tryk på Mere Mere.
  3. Tryk på Tilføjelser.
  4. Tryk på det tilføjelsesprogram, du vil bruge. Appen åbnes.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.