Velg hvor skjemasvar skal lagres

Når respondentene fyller ut skjemaet ditt, kan du velge om du vil se svarene i et tilknyttet Google-regneark.

Velg hvor svarene skal lagres

1. Åpne et skjema i Google Skjemaer.
  2. Under «Svar» øverst til venstre klikker du på Sammendrag.
  3. Øverst til høyre klikker du på Mer Merog så Velg en destinasjon for svarene.
  4. Velg et alternativ:
    • Opprett et nytt regneark: Det opprettes et regneark for svar i Google Regneark
    • Velg et eksisterende regneark: Velg et regneark du allerede har i Google Regneark, for å lagre svar på det
  5. Klikk på Opprett eller Velg.
Viktig: Hvis du har delt et skjema med en samarbeidspartner, kan det hende at partneren også har tilgang til det tilknyttede regnearket. Hvis du vil fjerne en samarbeidspartner, må du fjerne partneren fra skjemaet og regnearket separat.

Tips: Du finner svarregnearket på startskjermen i Google Regneark, i Google Regneark-appen og på Google Disk.

Fjern tilknytningen til et regneark fra skjemaet

1. Åpne et skjema i Google Skjemaer.
  2. Under «Svar» øverst til venstre klikker du på Sammendrag.
  3. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og så Koble fra skjemaet Fjern tilknytning .
  4. Klikk på Fjern tilknytningen.

Slett svar eller et skjema

Tips: Hvis du beholder svarene i et regneark, har du en egen fil på Google Disk. Du kan slette regnearket eller skjemaet uten å slette den andre, tilkoblede filen. Hvis du sletter svar i et skjema, kan det ikke angres.

Slett alle svar fra et skjema

1. Åpne et skjema i Google Skjemaer.
  2. Under «Svar» øverst til venstre klikker du på Sammendrag.
  3. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og så Slett alle svar Slett .
  4. Klikk på OK.

Slett svar enkeltvis

1. Åpne et skjema i Google Skjemaer.
  2. Under «Svar» øverst til venstre klikker du på Individuell.
  3. Klikk på Forrige Forrige eller Neste Neste for å finne svaret du vil slette.
  4. Klikk på Slett Slett og så OK.

Tips: Hvis du lagrer svar i Google Skjemaer, får ikke sletting av svar fra skjemaet innvirkning på regnearket og omvendt.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.