Välja var du vill spara formulärsvar

När respondenterna fyller i formuläret kan du välja om du vill visa svaren i ett länkat Google Kalkylark.

Välj var svaren lagras

1. Öppna ett formulär i Google Formulär.
  2. Klicka på Sammanfattning uppe till vänster under Svar.
  3. Klicka på Mer Mer uppe till höger följt av Välj destination för svar.
  4. Välj ett alternativ:
    • Skapa ett nytt kalkylark: Skapar ett kalkylark för svar i Google Kalkylark.
    • Välj befintligt kalkylark: Svaren lagras i något av dina befintliga kalkylark i Google Kalkylark.
  5. Klicka på Skapa eller Välj.
Viktigt! Om du har delat ett formulär med en annan användare med skrivbehörighet kan personen även ha åtkomst till formulärets länkade kalkylark. Om du vill ta bort en användare med skrivbehörighet måste du ta bort personen från formuläret och kalkylarket separat.

Tips! Du hittar kalkylarket med svar på startsidan för Google Kalkylark, i Google Kalkylark-appen eller på Google Drive.

Ta bort länken för ett kalkylark från formuläret

1. Öppna ett formulär i Google Formulär.
  2. Klicka på Sammanfattning uppe till vänster under Svar.
  3. Klicka på Mer Mer uppe till höger följt av Ta bort koppling till formulär Ta bort länk .
  4. Klicka på Ta bort länk.

Ta bort ett formulär eller svar

Tips! Om du lagrar svar i ett kalkylark har du en separat fil på Google Drive. Du kan ta bort kalkylark eller formulär utan att ta bort den andra kopplade filen. Om du raderar svar i ett formulär går det inte att ångra.

Radera alla svar från ett formulär

1. Öppna ett formulär i Google Formulär.
  2. Klicka på Sammanfattning uppe till vänster under Svar.
  3. Klicka på Mer Mer uppe till höger följt av Radera alla svar Radera .
  4. Klicka på OK.

Ta bort individuella svar

1. Öppna ett formulär i Google Formulär.
  2. Klicka på Enskilda svar uppe till vänster under Svar.
  3. Klicka på Föregående Föregående eller Nästa Nästa för att hitta svaret du vill radera.
  4. Klicka på Radera Radera följt av OK.

Tips! Om du lagrar svaren i Google Kalkylark och raderar ett svar från formuläret eller kalkylarket påverkas inte svaret i det andra.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.