Een bestemming voor formulierantwoorden kiezen

Wanneer je een formulier verzendt, kun je de antwoorden verzamelen in het formulier zelf of in een afzonderlijke Google-spreadsheet.

Een bestemming voor antwoorden kiezen

1. Open een formulier in Google Formulieren.
  2. Klik linksboven onder Antwoorden op Overzicht.
  3. Klik rechtsboven op Meer Meeren dan Bestemming voor antwoorden selecteren.
  4. Kies een optie:
    • Een nieuwe spreadsheet maken: hiermee maak je een Google-spreadsheet om de antwoorden in op te slaan.
    • Bestaande spreadsheet selecteren: hiermee kies je een bestaande Google-spreadsheet om de antwoorden in op te slaan.
  5. Klik op Maken of Selecteren.

Tip: De spreadsheet met antwoorden kun je vinden in het startscherm van Google Spreadsheets, in de Google Spreadsheets-app of in Google Drive.

Een spreadsheet ontkoppelen van je formulier

1. Open een formulier in Google Formulieren.
  2. Klik linksboven onder Antwoorden op Overzicht.
  3. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan Formulier loskoppelen Unlink .
  4. Klik op Loskoppelen.

Een formulier of antwoorden verwijderen

Tip: Als je antwoorden in een spreadsheet bewaart, heb je een afzonderlijk bestand in Google Drive. Je kunt de spreadsheet verwijderen zonder dat het formulier wordt verwijderd (en omgekeerd).

Alle antwoorden uit een formulier verwijderen

1. Open een formulier in Google Formulieren.
  2. Klik linksboven onder Antwoorden op Overzicht.
  3. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan Alle antwoorden verwijderen Delete .
  4. Klik op OK.

Individuele antwoorden verwijderen

1. Open een formulier in Google Formulieren.
  2. Klik linksboven onder Antwoorden op Individueel.
  3. Klik op Vorige Vorige of Volgende Volgende om het antwoord te vinden dat je wilt verwijderen.
  4. Klik op Verwijderen Delete .

Tip: Als je antwoorden opslaat in een Google-spreadsheets, heeft het verwijderen van een antwoord uit het formulier geen invloed op de spreadsheet (en omgekeerd).