Een bestemming voor formulierantwoorden kiezen

Als respondenten je formulier invullen, kun je kiezen of je de reacties in een gekoppeld Google-spreadsheet wilt bekijken.

Een bestemming voor antwoorden kiezen

1. Open een formulier in Google Formulieren.
  2. Klik linksboven onder Antwoorden op Overzicht.
  3. Klik rechtsboven op Meer Meeren dan Bestemming voor reacties selecteren.
  4. Kies een optie:
    • Een nieuwe spreadsheet maken: hiermee maak je een Google-spreadsheet om de antwoorden in op te slaan.
    • Bestaande spreadsheet selecteren: hiermee kies je een bestaande Google-spreadsheet om de antwoorden in op te slaan.
  5. Klik op Maken of Selecteren.
Belangrijk: Als je een formulier met een bijdrager hebt gedeeld, heeft deze persoon mogelijk ook toegang tot de spreadsheet die aan het formulier is gekoppeld. Als je een bijdrager wilt verwijderen, moet je deze persoon uit zowel het formulier als de spreadsheet verwijderen. Je kunt dit niet in één keer doen voor beide documenten.

Tip: De spreadsheet met antwoorden kun je vinden in het startscherm van Google Spreadsheets, in de Google Spreadsheets-app of in Google Drive.

Een spreadsheet ontkoppelen van je formulier

1. Open een formulier in Google Formulieren.
  2. Klik linksboven onder Antwoorden op Overzicht.
  3. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan Formulier loskoppelen Ontkoppelen .
  4. Klik op Loskoppelen.

Een formulier of antwoorden verwijderen

Tip: Als je antwoorden in een spreadsheet bewaart, heb je een afzonderlijk bestand in Google Drive. Je kunt de spreadsheet verwijderen zonder dat het formulier wordt verwijderd (en omgekeerd). Als je reacties in een formulier verwijdert, kan dit niet ongedaan worden gemaakt.

Alle antwoorden uit een formulier verwijderen

1. Open een formulier in Google Formulieren.
  2. Klik linksboven onder Antwoorden op Overzicht.
  3. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan Alle antwoorden verwijderen Verwijderen .
  4. Klik op OK.

Individuele antwoorden verwijderen

1. Open een formulier in Google Formulieren.
  2. Klik linksboven onder Antwoorden op Individueel.
  3. Klik op Vorige Vorige of Volgende Volgende om de reactie te vinden die je wilt verwijderen.
  4. Klik op Verwijderen Verwijderen en dan OK.

Tip: Als je antwoorden opslaat in een Google-spreadsheets, heeft het verwijderen van een antwoord uit het formulier geen invloed op de spreadsheet (en omgekeerd).

true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.