Lomakevastausten tallennussijainnin valitseminen

Kun vastaajat täyttävät lomakkeen, voit valita, haluatko tarkastella vastauksia linkitetyssä Google Sheets ‑taulukossa.

Vastausten tallennuspaikan valitseminen

1. Avaa lomake Google Formsissa.
  2. Valitse vasemman yläkulman Vastaukset-kohdasta Yhteenveto.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisääja sitten Valitse vastausten kohde.
  4. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:
    • Luo uusi laskentataulukko: Vastauksille luodaan laskentataulukko Google Sheetsiin.
    • Valitse nykyinen laskentataulukko: Valitse nykyisistä Google Sheetsin laskentataulukoista taulukko, johon vastaukset tallennetaan.
  5. Valitse Luo tai Valitse.
Tärkeää: Jos olet jakanut lomakkeen yhteiskäyttäjälle, hänellä voi olla myös pääsy lomakkeeseen linkitettyyn laskentataulukkoon. Jos haluat poistaa yhteiskäyttäjän, sinun on poistettava hänet lomakkeesta ja laskentataulukosta erikseen.

Vinkki: Löydät vastausten laskentataulukon Google Sheetsin aloitusnäytöltä, Google Sheets ‑sovelluksesta tai Google Drivesta.

Laskentataulukon linkityksen poistaminen lomakkeesta

1. Avaa lomake Google Formsissa.
  2. Klikkaa vasemman yläkulman Vastaukset-kohdasta Yhteenveto.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Poista lomakkeen linkitys Poista linkitys .
  4. Klikkaa Poista linkitys.

Lomakkeen tai vastausten poistaminen

Vinkki: Jos säilytät vastaukset laskentataulukossa, Google Drivessa on erillinen tiedosto. Voit poistaa laskentataulukon tai lomakkeen poistamatta toista yhdistettyä tiedostoa. Jos poistat lomakkeen vastauksia, et pysty enää palauttamaan niitä.

Kaikkien vastausten poistaminen lomakkeesta

1. Avaa lomake Google Formsissa.
  2. Klikkaa vasemman yläkulman Vastaukset-kohdasta Yhteenveto.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Poista kaikki vastaukset Poista .
  4. Klikkaa OK.

Yksittäisten vastausten poistaminen

1. Avaa lomake Google Formsissa.
  2. Klikkaa vasemman yläkulman Vastaukset-kohdasta Yksittäinen.
  3. Klikkaa Edellinen Edellinen tai Seuraava Seuraava ja etsi poistettava vastaus.
  4. Valitse Poista Poista ja sitten OK.

Vinkki: Jos tallennat vastaukset Google Sheetsiin, vastauksen poistamisella lomakkeesta tai taulukosta ei ole vaikutusta toiseen.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.