Vælg, hvor du vil gemme formularsvar

Når du sender en formular, kan du indsamle svarene i formularen eller separat i Google Sheets.

Vælg, hvor du vil gemme svar

1. Åbn en formular i Google Analyse.
  2. Klik på Oversigt øverst til venstre under "Svar".
  3. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mereefterfulgt af Vælg svardestination.
  4. Vælg en mulighed:
    • Opret et nyt regneark: Opretter et regneark til svar i Google Sheets
    • Vælg eksisterende regneark: Vælg mellem dine eksisterende regneark i Google Sheets for at gemme svar
  5. Klik på Opret eller Vælg.

Tip: Du kan finde svarregnearket på startskærmen Google Sheets, Google Sheets-appen eller på Google Drev.

Fjern linket mellem et regneark og din formular

1. Åbn en formular i Google Analyse.
  2. Klik på Oversigt øverst til venstre under "Svar".
  3. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere efterfulgt af Fjern link til formularen Fjern tilknytning .
  4. Klik på Fjern link.

Slet en formular eller svar

Tip! Hvis du gemmer svar i et regneark, har du en separat fil i Google Drev. Du kan slette regnearket eller formularen uden at slette den anden tilknyttede fil. Hvis du sletter et svar i en formular, kan du ikke fortryde det.

Slet alle svar fra en formular

1. Åbn en formular i Google Analyse.
  2. Klik på Oversigt øverst til venstre under "Svar".
  3. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere efterfulgt af Slet alle svar Slet .
  4. Klik på OK.

Slet individuelle svar

1. Åbn en formular i Google Analyse.
  2. Øverst til venstre under "Svar" skal du klikke på Individuel.
  3. Klik på Forrige Forrige eller Næste Næste for at finde det svar, du vil slette.
  4. Klik på Slet Slet efterfulgt af OK.

Tip! Hvis du gemmer svar i Google Sheets, vil det ikke påvirke de andre, hvis du sletter et svar fra formularen eller regnearket.