Dela formuläret med redigeringsbehöriga

Du kan samarbeta i ett formulär genom att dela det med medarbetare. Läs om hur du skickar ett formulär som andra kan fylla i om du istället vill att de ska fylla i ditt formulär.

Skicka ett formulär som andra kan redigera

1. Öppna ett formulär i Google Formulär.
  2. Klicka på MerMer uppe till höger.
  3. Klicka på Lägg till redigeringsbehöriga.
  4. Klicka på Bjud in personer.
  5. I fönstret Lägg till redigerare lägger du till e-postadresser som du vill dela med andra.
  6. Klicka på Skicka.

Viktigt! Om du har delat ett formulär med en användare med skrivbehörighet kan hen fortfarande ha åtkomst till länkade kalkylark med svar. Du måste ta bort användaren från formuläret och det länkade arbetsbladet separat.

Tips! Pennikonen försvinner när medverkande inte har behörighet att redigera formuläret.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.