Je formulier delen met bijdragers

Je kunt samenwerken aan een formulier door het te delen met bijdragers. Als je wilt dat mensen je formulier invullen in plaats van het te bewerken, bekijk je hoe je een formulier verzendt zodat anderen het kunnen invullen.

Een formulier verzenden zodat anderen het kunnen bewerken

1. Open een formulier in Google Formulieren.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meer.
  3. Klik op Bijdragers toevoegen.
  4. Klik op 'Mensen uitnodigen'.
  5. Voeg in het venster 'Bewerkers toevoegen' de e-mailadressen toe om deze met anderen te delen.
  6. Klik op Verzenden.

Belangrijk: Als je een formulier met een bijdrager hebt gedeeld, heeft deze persoon misschien nog steeds toegang tot een gekoppelde spreadsheet met reacties. Je moet de bijdrager afzonderlijk verwijderen uit het formulier en de gekoppelde spreadsheet.

Tip: Het potloodicoon verdwijnt als bijdragers geen toestemming hebben om het formulier te bewerken.

true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.