Lomakkeen jakaminen yhteiskäyttäjille

Voit muokata lomaketta yhteiskäyttäjien kanssa, kun jaat sen heille. Jos haluat ihmisten täyttävän lomakkeesi, lue lisää lomakkeen lähettämisestä muille täytettäväksi.

Lomakkeen lähettäminen muille muokattavaksi

1. Avaa lomake Google Formsissa.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää.
  3. Valitse Lisää yhteiskäyttäjiä.
  4. Valitse Kutsu ihmisiä.
  5. Lisää Lisää muokkaajia ‑ikkunaan sähköpostiosoitteet muille jakamista varten.
  6. Klikkaa Lähetä.

Tärkeää: Jos olet jakanut lomakkeen yhteiskäyttäjälle, hänellä voi olla edelleen pääsy linkitettyihin vastausten laskentataulukoihin. Sinun on poistettava hänet lomakkeesta ja linkitetystä taulukosta erikseen.

Vinkki: Kynäkuvaketta ei näy, kun tekijöillä ei ole lupaa muokata lomaketta.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.