Del din formular med samarbejdspartnere

Du kan samarbejde om en formular ved at dele den med dine samarbejdspartnere. Hvis du vil have folk til at udfylde din formular i stedet, kan du få flere oplysninger om, hvordan du sender en formular, så andre kan udfylde den.

Send en formular, som andre kan redigere

1. Åbn en formular i Google Analyse.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Klik på Tilføj samarbejdspartnere.
  4. Klik på "Inviter personer".
  5. Tilføj mailadresser i vinduet "Tilføj redaktører", så den kan deles med andre.
  6. Klik på Send.

Tip! Blyantsikonet forsvinder, når bidragydere ikke har tilladelse til at redigere formularen.