Del din formular med samarbejdspartnere

Du kan samarbejde om en formular ved at dele den med dine samarbejdspartnere. Hvis du vil have folk til at udfylde din formular i stedet, kan du få flere oplysninger om, hvordan du sender en formular, så andre kan udfylde den.

Send en formular, som andre kan redigere

1. Åbn en formular i Google Analyse.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Klik på Tilføj samarbejdspartnere.
  4. Klik på "Inviter personer".
  5. Tilføj mailadresser i vinduet "Tilføj redaktører", så den kan deles med andre.
  6. Klik på Send.

Vigtigt! Hvis du har delt en formular med en samarbejdspartner, og der er et tilknyttet regneark med svar, har vedkommende muligvis stadig adgang til det. Fjern vedkommende fra formularen og det tilknyttede regneark separat.

Tip! Blyantsikonet forsvinder, når bidragydere ikke har tilladelse til at redigere formularen.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.