Rediger din formular

Når du har oprettet en formular, kan du tilføje og redigere op til 300 indholdselementer, f.eks. spørgsmål, beskrivelser, billeder og videoer. Du kan tilføje op til 75 afsnit for at arrangere din formular efter emne.

Tilføj spørgsmål, overskrifter og afsnit

Stil et spørgsmål
  1. Åbn en formular i Google Analyse.
  2. Klik på Tilføj Stil et spørgsmål.
  3. Vælg den ønskede type spørgsmål til højre for spørgsmålet titel
  4. Skriv de mulige svar på dit spørgsmål. Hvis du vil forhindre, at brugerne ikke svarer, skal du aktivere Påkrævet.
Tilføj et billede eller en video

Tilføj et billede eller en video til et spørgsmål eller svar

Du kan føje et billede til et spørgsmål eller et svar til spørgsmål med flere svarmuligheder eller afkrydsningsfelter.

1. I Google Analyse skal du åbne en formular.
  2. Klik på et spørgsmål eller svar.
  3. Klik på Tilføj billede Indsæt billedetil højre.
  4. Upload eller vælg et billede.
  5. Klik på Vælg.

Tilføj kun et billede eller en video

Du kan føje et billede eller en YouTube-video til din formular. Du kan ikke føje videoer til spørgsmål, men du kan placere dem før eller efter et spørgsmål.

1. I Google Analyse skal du åbne en formular.
  2. Klik på Tilføj billede Indsæt billede, hvis du vil tilføje et billede. Klik på Tilføj video Video, hvis du vil tilføje en video.
  3. Vælg dit billede eller din video, og klik på Vælg.
Tilføj en sektion

Afsnit kan gøre din formular nemmere at læse og udfylde.

1. I Google Analyse skal du åbne en formular.
  2. Klik på Tilføj afsnit Section.
  3. Navngiv det nye afsnit.
Kopiér et spørgsmål, et billede eller en sektion

Spørgsmål eller billeder

1. Klik på et spørgsmål eller et billede.
  2. Klik på Dubliker Make a copy.

Afsnit

1. Klik på en afsnitsoverskrift.
  2. Klik på Mere Mere.
  3. Klik på Kopiér sektion.
Genbrug spørgsmål fra tidligere formularer
  1. I Google Analyse skal du åbne en formular.
  2. Klik på Tilføj spørgsmål n Stil et spørgsmål og derefterImportér spørgsmål Importér spørgsmål til højre.
  3. Klik på formularen med de spørgsmål, du vil importere og derefterVælg.
  4. Til højre skal du klikke på afkrydsningsfeltet ud for hvert spørgsmål, du vil tilføje.
  5. Klik på Importér spørgsmål.

Slet eller rediger elementer

Klik på den tekst, du vil ændre, hvis du vil redigere et spørgsmål, en overskrift eller en beskrivelse.

Slet et spørgsmål, et billede eller en sektion

Spørgsmål eller billeder

1. Klik på et spørgsmål eller et billede.
  2. Klik på Slet Slet .

Afsnit

1. Klik på en afsnitsoverskrift.
  2. Klik på Mere Mere.
  3. Klik på Slet sektion.
Omorganiser en sektion
  1. Hvis du har mere end ét afsnit, kan du ændre rækkefølgen.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre i et afsnit.
  3. Klik på Flyt afsnit.
  4. Hvis du vil flytte et afsnit, skal du klikke på Op Opadvendt pil eller Ned Pil ned.
Fortryd en handling
  1. Hvis du vil fortryde en ændring, der er foretaget for nylig:
  2. Klik på Fortryd Undo øverst til højre i formularen.

Sæt spørgsmål og svar i tilfældig rækkefølge

Du kan få vist spørgsmål og svar i en anden rækkefølge for alle, der udfylder din formular.

Bemærk! Spørgsmål og svar vil kun blive blandet én gang pr. mailadresse. Sørg for, at hver adresse angives separat og ikke sendes til en Google-gruppe.

Byt om på spørgsmålsrækkefølge
Vigtigt! Hvis du vil have dine spørgsmål vist i en bestemt rækkefølge, bør du ikke blande dine spørgsmål.
  1. Klik på Indstillinger øverst i formularen.
  2. Klik på den nedadvendte pil Pil ned ud for "Præsentation".
  3. Aktivér Byt om på spørgsmålsrækkefølge under "Præsentation af formular".
Bland svarmuligheder
Du kan blande svar på spørgsmål med flere svarmuligheder, afkrydsningsfelter og rullelister.
  1. Klik på det spørgsmål, du vil blande svarene for.
  2. Klik på Mere Merenederst til højre.
  3. Klik på Byt om på rækkefølgen af valgmuligheder.

Deaktiver Gem automatisk for respondenter

Som standard gemmes kladdesvar i formularer automatisk i 30 dage efter respondentens seneste redigering, eller indtil formularen er udfyldt, afhængigt af hvad der sker først.

Det kan være en god idé at deaktivere Gem automatisk i formularer, som:

• Bruges til gentagen dataindtastning
  • Er indlejret på websites
  • Bruges til registrering eller tilmelding på delte enheder

Sådan aktiverer eller deaktiverer du Gem automatisk:

1. Klik på Indstillinger øverst i testen.
  2. Klik på den nedadvendte pil Pil ned ud for "Præsentation".
  3. Slå Deaktiver Gem automatisk for alle respondenter til eller fra.

Rediger dine standardindstillinger

Sådan indstiller du, at alle nye formularer skal bruge de samme indstillinger:

1. Åbn en formular i Google Analyse.
  2. Klik på Indstillinger øverst i testen.
  3. Alle de indstillinger, du aktiverer under "Standard", bliver standardindstillingen for nye formularer.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.