Send din formular ud

Hvis du deler Google-formularer med en:

• Personlig konto: Alle respondenter med linket kan åbne formularen.
  • Workspace-konto: Du kan begrænse din målgruppe til din organisation eller gøre formularen tilgængelig for alle. Få flere oplysninger.
r du har oprettet en formular, kan du gøre følgende:
  • Sende den til personer via mail eller sociale medier.
  • Indlejre den på en webside.

Step 1: Check form settings

Vigtigt! Inden du sender din formular, skal du sørge for at tilpasse dine indstillinger.

Limit users to one response
  1. Åbn en formular i Google Analyse.
  2. Klik på Indstillinger øverst i formularen.
  3. Klik på den nedadvendte pil Pil ned ud for "Svar".
  4. Aktivér Begræns til ét svar.
Tip! Brugere skal logge ind på deres Google-konto for at få adgang til og udfylde formularen. Deres brugernavne registreres ikke, medmindre du aktiverer indstillingen "Svar" for at indsamle mailadresser.
Allow people to edit responses
Du kan vælge, om brugere skal have mulighed for at redigere et svar, de allerede har indsendt.
  1. Åbn en formular i Google Analyse.
  2. Klik på Indstillinger øverst i formularen.
  3. Klik på den nedadvendte pil Pil ned ud for "Svar".
  4. Aktivér Tillad redigering af svar.
Show a summary of responses
Vigtigt! Når nogen har udfyldt din formular, får vedkommende et link til resultaterne. Svaroversigterne viser tekstsvar i deres helhed eller diagrammer for hvert spørgsmål, og de er synlige for alle, der kan besvare formularen.
  1. Åbn en formular i Google Analyse.
  2. Klik på Indstillinger øverst i formularen.
  3. Klik på den nedadvendte pil Pil ned ud for "Præsentation".
  4. Aktivér Se oversigt over resultater. Derefter deles en oversigt over resultaterne med respondenterne.
Change confirmation message

Du kan tilpasse den meddelelse, brugerne modtager, når de har indsendt formularen.

1. Åbn en formular i Google Analyse.
  2. Klik på Indstillinger øverst i formularen.
  3. Klik på den nedadvendte pil Pil ned ud for "Præsentation".
  4. Klik på Rediger ud for "Bekræftelsesbesked".
  5. Skriv din besked.
  6. Klik på Gem.

Step 2: Send the form

Email a form
  1. Åbn en formular i Google Analyse.
  2. Klik på Send øverst til højre.
  3. Tilføj de mailadresser, du vil sende formularen til, sammen med emnet og beskeden i mailen.
  4. Klik på Send.

Tip! Hvis din formular indeholder spørgsmålet om upload af fil, kan du ikke markere afkrydsningsfeltet ud for "Medtag formular i mail", når du sender formularen.

Get a link to a form

If you want to share a form through a chat or email message, you can get a link to the form.

1. Open a form in Google Forms.
  2. In the top right, click Send.
  3. At the top of the window, click Link Link.
  4. To copy the link that appears, click Copy or press Ctrl + c (Windows) or ⌘ + c (Mac) on your keyboard.
Share a form on social media
  1. Åbn en formular i Google Analyse.
  2. Klik på Send øverst til højre.
  3. Vælg Twitter eller Facebook øverst til højre.
  4. Følg vejledningen for at dele formularen.
Send a form with pre-filled answers

Du kan sende en formular til respondenter, hvor nogle felter allerede er udfyldt.

1. Åbn en formular i Google Analyse.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Vælg Hent link, der er udfyldt på forhånd.
  4. Udfyld de svarfelter, du vil udfylde på forhånd.
  5. Klik på Hent link.
  6. Kopiér og send linket foroven for at sende den forhåndsudfyldte formular til respondenter.
Embed a form on a website or blog
  1. Open a form in Google Forms.
  2. In the top right, click Send.
  3. At the top of the window, click Embed Embed.
  4. To copy the HTML that appears, click Copy or press Ctrl + c (Windows) or ⌘ + c (Mac) on your keyboard.
  5. Paste the HTML into your website or blog.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.