Stopzetting van gadgets in Google Spreadsheets

Gadgets zijn niet langer beschikbaar in Google Spreadsheets. Zoals we eerder al hebben aangekondigd, zijn alle bestaande gadgets nu verwijderd.

Gebruikers met gadgets die als een van de volgende diagramtypen worden weergegeven, vinden deze functionaliteit bij diagrammen in spreadsheets. (Als u een van deze diagrammen wilt invoegen, selecteert u Diagram in het menu Invoegen.)

• Lijndiagram
  • Vlakdiagrammen
  • Staafdiagrammen
  • Kolomdiagrammen
  • Spreidingsdiagram
  • Cirkeldiagrammen
  • Bewegingsdiagram
  • Tijdlijn met notities
  • Sparklines
  • Graadmeters
  • Tabeldiagram
  • Organigram
  • Radardiagram
  • GeoMap-kaart
  • Combinatiediagram
  • Kandelaardiagram
  • Boomdiagram

Kijk ook eens in onze Google Apps Script-galerij (toegankelijk via de optie Scriptgalerij in het menu Extra) voor voorbeelden van diagrammen, dashboards, kaarten en tal van andere geweldige tools om complexe gegevens te bewerken en te visualiseren.

We hopen dat de diagramfuncties, in combinatie met Google Apps Script, onze gebruikers voldoende mogelijkheden bieden om hun gegevens op unieke en krachtige wijze te blijven bewerken.

Als u vragen heeft of feedback wilt geven aan ons team, kunt u deze in ons Helpforum plaatsen.