Så här använder du Google Presentationer

Vill du ha avancerade Google Workspace-funktioner för företaget?

Prova Google Workspace i dag!

Du kan skapa, visa och redigera Google-presentationer och Microsoft PowerPoint®-filer med appen Google Presentationer för iPhone och iPad. Här hittar du information som hjälper dig att använda appen Google Presentationer.

Steg 1: Hämta appen Google Presentationer

1. Öppna App Store.
  2. Sök efter Google Presentationer i det övre sökfältet.
  3. Tryck på Hämta följt av Installera. Appen Google Presentationer visas på startskärmen.

Steg 2: Skapa, visa eller redigera en presentation

Arbeta med olika filformat

Du kan ladda upp och ladda ned filer med appen Google Presentationer.

• Importera: Du kan öppna och redigera PPT- och PPTX-filer.
  • Exportera: Du kan exportera som PDF- och PPTX-filer.
Visa och redigera bilder
  1. Öppna en presentation i Google Presentationer-appen på en iPhone eller iPad.
  2. Scrolla bland bilderna genom att svepa uppåt och nedåt. Du kan även zooma in på en bild genom att nypa.
  3. Om du vill:
    • Redigera en bild: Tryck på bilden följt av Redigera bild.
      • Tips! Du kan även trycka snabbt två gånger på bilden som du vill redigera.
    • Visa kommentarer:Tryck på bilden följt av Visa kommentar.
    • Lägga till kommentarer: Tryck på bilden följt av Lägg till kommentar.
Använda snabbåtgärder på iPhone med 3D Touch

Du kan öppna de senaste presentationerna, använda mallar och skapa nya presentationer med snabbåtgärder. Om du vill se de senaste presentationerna i menyn låser du upp mobilen.

Obs! Detta är endast tillgängligt om du har 3D Touch på din iPhone (iPhone 6s/6s+).

1. Om du vill få åtkomst till snabbmenyn trycker du länge på Google Presentationer-appen. Menyn för snabbåtgärder öppnas.
  2. På listan trycker du på något av dessa alternativ:
    • De senaste två presentationerna som du har öppnat eller redigerat.
    • Mallar: Öppnar mallmenyn
    • Skapa: Skapar en tom presentation.
  3. Presentationen eller mallen öppnas i appen Google Presentationer.

Steg 3: Dela och arbeta med andra

Du kan dela filer och mappar med andra och välja om de kan visa, redigera eller kommentera dem.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.