Så här använder du Google Presentationer

Vill du ha avancerade Google Workspace-funktioner för företaget?

Prova Google Workspace i dag!

Google Presentationer är en app för presentationer på webben som du kan använda för att skapa och formatera presentationer och arbeta med andra.

Steg 1: Skapa en presentation

Så här gör du om du vill skapa en ny presentation:

1. Öppna startskärmen i Presentationer i Google Presentationer.
  2. Klicka på Ny Plus högst upp till vänster, under Skapa en ny presentation. En ny presentation skapas och öppnas.

Du kan även skapa nya presentationer på webbadressen https://slides.google.com/create.

Steg 2: Redigera och formatera en presentation

Du kan lägga till, redigera eller formatera text, bilder eller videor i en presentation.

Steg 3: Dela och arbeta med andra

Du kan dela filer och mappar med andra och välja om de kan visa, redigera eller kommentera dem.

Relaterade artiklar

Läs mer om att hitta verktyg för Dokument, Kalkylark och Presentationer

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.