Så använder du Google Presentationer

Google Presentationer är en app för presentationer på webben som du kan använda för att skapa och formatera presentationer och arbeta med andra.

Steg 1: Skapa en presentation

Så här gör du om du vill skapa en ny presentation:

1. Öppna startskärmen i Presentationer på slides.google.com
  2. Klicka på Ny Lägg till högst upp till vänster, under Skapa en ny presentation. En ny presentation skapas och öppnas.

Du kan även skapa nya presentationer på webbadressen https://slides.google.com/create.

Steg 2: Redigera och formatera en presentation

Du kan lägga till, redigera eller formatera text, bilder eller videor i en presentation.

Steg 3: Dela och arbeta med andra

Du kan dela filer och mappar med andra och välja om de kan visa, redigera eller kommentera dem.