Slik bruker du Google Presentasjoner

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan opprette, se og redigere Google-presentasjoner og Microsoft PowerPoint®-filer med Google Presentasjoner-appen for Android. Her er litt informasjon om hvordan du kan bruke Google Presentasjoner-appen:

Trinn 1: Last ned Google Presentasjoner-appen

1. Åpne Play-butikken.
  2. Søk etter Google Presentasjoner i søkefeltet øverst.
  3. Trykk på Installer. Google Presentasjoner-appen vises på startskjermen din.

Trinn 2: Opprett, se eller rediger en presentasjon

Se og rediger lysbilder

1. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner-appen på Android-enheten din.
  2. Sveip opp og ned for å rulle gjennom lysbildene. Du kan også klype for å zoome inn på et lysbilde.
  3. Utfør disse handlingene etter behov:
    • Rediger et lysbilde: Trykk på lysbildet etterfulgt av Rediger lysbildet.
      • Tips: Du kan også dobbelttrykke på lysbildet du vil redigere.
    • Se kommentarer: Trykk på lysbildet etterfulgt av Se kommentaren.
    • Legg til kommentarer: Trykk på lysbildet etterfulgt av Legg til kommentar.

Tips: Du kan også koble en mus til Android-enheten din for å rulle og klikke når du bruker Google Presentasjoner-appen.

Jobb med forskjellige filformater

Du kan laste opp og laste ned filer med Google Presentasjoner-appen for Android.

• Importér: Du kan åpne og redigere PPT-, PPTX- og ODP-filer
  • Eksportér: Du kan eksportere som PPTX-, PDF-, TXT- eller ODP-fil. Du kan også eksportere et bestemt lysbilde som JPEG-, PNG- eller SVG-fil.

Trinn 3: Del og samarbeid med andre

Du kan dele filer og mapper med folk og velge om de skal kunne se på, redigere eller kommentere dem.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.