Google Slidesin käyttö

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Google Slides on verkossa toimiva esityssovellus, jonka avulla voit luoda ja muotoilla esityksiä ja tehdä yhteistyötä muiden kanssa.

Vaihe 1: Esityksen luominen

Uuden esityksen luominen:

1. Avaa Slidesin aloitusnäyttö Google Slidesissa.
  2. Valitse vasemman yläkulman "Luo uusi esitys" ‑kohdasta Uusi Plus. Tämä toiminto luo uuden esityksen ja avaa sen.

Voit luoda uusia esityksiä myös URL-osoitteessa https://slides.google.com/create.

Vaihe 2: Esityksen muokkaaminen ja muotoilu

Voit lisätä esitykseesi tekstiä, kuvia ja videoita sekä muokata ja muotoilla niitä.

Vaihe 3: Jakaminen ja yhteistyön tekeminen

Voit jakaa tiedostoja ja kansioita muille ja valita, onko heillä oikeus katsella, muokata tai kommentoida niitä.

Muita artikkeleita

Lue lisää Docsin, Sheetsin ja Slidesin työkaluhausta

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.