Google Slidesin käyttö

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Google Slidesin iPhone- ja iPad-sovelluksella voit luoda, katsella ja muokata Google-esityksiä ja Microsoft PowerPoint® ‑tiedostoja. Nämä ohjeet auttavat sinua käyttämään Google Slides ‑sovellusta:

Vaihe 1: Google Slides ‑sovelluksen lataaminen

1. Avaa App Store.
  2. Kirjoita yläreunan hakukenttään Google Slides.
  3. Valitse Hae ja sitten Asenna. Google Slides ‑sovellus tulee näkyviin aloitusnäytölle.

Vaihe 2: Esityksen luominen, katsominen ja muokkaaminen

Eri tiedostomuotojen käyttäminen

Google Slides ‑sovelluksella voit ladata tiedostoja palvelimelle tai laitteellesi.

• Tuominen: Voit avata ja muokata PPT- ja PPTX-tiedostoja.
  • Vieminen: Voit viedä tiedostoja PDF- ja PPTX-muodossa.
Diojen katsominen ja muokkaaminen
  1. Avaa esitys iPhonen tai iPadin Google Slides ‑sovelluksessa.
  2. Selaa dioja pyyhkäisemällä ylös- tai alaspäin. Voit myös zoomata diaan nipistämällä.
  3. Jos haluat
    • muokata diaa: Napauta diaa ja sitten Muokkaa diaa.
      • Vinkki: Voit myös kaksoisnapauttaa muokattavaa diaa
    • katsoa kommentit:Napauta diaa ja sitten Näytä kommentti
    • lisätä kommentteja:Napauta diaa ja sitten Lisää kommentti.
Pikatoimintojen käyttäminen iPhoneilla, joissa on 3D Touch

Voit avata viimeksi käytettyjä esityksiä, käyttää malleja ja luoda uusia esityksiä pikatoimintojen avulla. Avaa puhelimesi lukitus, jotta näet viimeksi käytetyt esitykset valikossa.

Huom. Tämä ominaisuus on saatavilla vain, jos iPhonessasi on 3D Touch (iPhone 6s/6s Plus).

1. Paina Google Slides ‑sovellusta kovaa, jolloin pikatoimintovalikko avautuu.
  2. Valitse luettelosta jokin seuraavista vaihtoehdoista:
    • Kaksi viimeisintä avaamaasi tai muokkaamaasi esitystä.
    • Mallit: Mallivalikko avautuu.
    • Luo: Tyhjä esitys luodaan.
  3. Esityksesi tai mallisi avautuu Google Slides ‑sovelluksessa.

Vaihe 3: Jakaminen ja yhteistyön tekeminen

Voit jakaa tiedostoja ja kansioita muille ja valita, onko heillä oikeus katsella, muokata tai kommentoida niitä.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.