Stop, begræns eller rediger deling

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Når du har delt en fil, kan du når som helst stoppe med at dele den. Du kan også styre, om personer, som du har delt med, kan ændre eller dele din fil.

Tip! Når du opdaterer tilladelserne for en fil, du deler fra Mit drev, og den bruger, du deler med, ikke har tilladelser, kan du opdatere tilladelserne for:

• Mappen, der indeholder filen
  • Kun selve filen

Stop fildeling

Hvis du deler en fil, kan ejeren og alle med redigeringsadgang ændre tilladelserne og dele filen.

Stop med at dele en fil eller mappe
  1. Åbn appen Google Drev.
  2. Vælg en fil eller mappe.
  3. Tryk på Administrer adgang.
  4. Find den person, du ikke længere vil dele med.
  5. Tryk på personen og derefter Fjern.
Begræns generel adgang til en fil eller mappe

Når du ændrer et elements generelle adgang til Begrænset, er det kun brugere med adgang, der kan åbne filen.

1. Åbn appen Google Drev.
  2. Åbn eller vælg en fil.
  3. Tryk på Administrer adgang.
  4. Tryk på Skift under "Generel adgang".
  5. Tryk på den målgruppe, der har adgang.
  6. Vælg Begrænset.
Slet en delt fil

Hvis du sletter en delt fil, du ejer:

• Brugere, der kan se, kommentere eller redigere, vil kunne lave en kopi, indtil du sletter den permanent.
  • Hvis du vil slette filen permanent, skal du finde den i papirkurven og trykke på Mere Mere og så Slet for evigt.

Hvis du sletter en delt fil, som du ikke ejer:

• Den fjernes fra dit Drev, men er stadig tilgængelig for andre samarbejdspartnere.
  • Du kan få filen tilbage ved at åbne et link til den. Du kan se filen i "Delt med mig."

Skift delingsindstillinger for Google Analyse

Google Analyse har ofte andre delingsindstillinger end andre typer filer.

Relaterede artikler

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.