Tiedoston omistajuuden siirtäminen toiselle henkilölle

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Omistat Google Drivessa luomasi tai sinne lataamasi tiedostot. Voit siirtää omistamiesi tiedostojen ja kansioiden omistajuuden toiselle tilille.

Ennen omistajuuden siirtämistä

Jos käytät työpaikan tai oppilaitoksen Google-tiliä:

• Voit siirtää tiedostojen ja kansioiden omistajuuden vain toiselle organisaatiosi jäsenelle.
  • Siirtoon ei tarvita uuden omistajan hyväksyntää.

Omistajuuden siirtämisen jälkeen

Kun lähetät omistajuuden siirtopyynnön:

• Odottavalle omistajalle ilmoitetaan sähköpostitse, että jos hän hyväksyy siirtopyynnön, hänestä tulee tiedoston omistaja. Siihen asti omistajuus säilyy sinulla.
  • Odottava omistaja saa muokkaajan roolin, ellei hänellä ole jo sitä.
  • Jos odottava omistaja hyväksyy kutsun, sinusta tulee muokkaaja. Uusi omistaja voi poistaa sinut.
  • Jos odottava omistaja hylkää kutsun, omistajuus säilyy sinulla.

Omistajuutta ei voi siirtää Android-laitteella

Voit vaihtaa tiedoston omistajan tietokoneella osoitteessa drive.google.com.

Lisätietoa

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.