Chat med andre i filer

Når du og andre jobber med en fil samtidig, kan dere chatte sammen i dokumentet, regnearket eller presentasjonen dere er i.

1. Åpne et dokument, et regneark eller en presentasjon på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Vis chatten Chat. Denne funksjonen er utilgjengelig hvis du er den eneste som har filen åpen.
    1. Tips: Hvis det er mange personer med redigeringstilgang inne i dokumentet, ser du en blå sirkel med antallet ekstra personer øverst til høyre ved siden av brukerbildene. Klikk på den blå sirkelen og så Delta i chatten Chat.
  3. Skriv inn meldingen din i chatboksen.
  4. Når du er ferdig, klikker du på Lukk Lukk øverst til høyre i chatvinduet.

Merk: Alle chatter i Google Dokumenter, Regneark og Presentasjoner inkluderer alle som ser på filen. Chattene lagres ikke.

Relaterte artikler

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.