Met anderen chatten in een bestand

Als je tegelijk met anderen aan een document, spreadsheet of presentatie werkt, kun je in het bestand met elkaar chatten.

1. Open een document, spreadsheet of presentatie op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Chatten Chatten. Deze functie is niet beschikbaar als je op dat moment de enige gebruiker van het bestand bent.
  3. Typ je bericht in het chatvak.
  4. Klik rechtsboven in het chatvenster op Sluiten Sluiten als je klaar bent.

Opmerking: Alle chats in Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties zijn open voor iedereen die het bestand bekijkt. De chats worden niet opgeslagen.

Gerelateerde artikelen