Tiedostossa chattaaminen

Jos työstät tiedostoa samanaikaisesti muiden kanssa, voitte chattailla keskenänne dokumentin, laskentataulukon tai esityksen sisällä.

1. Avaa dokumentti, laskentataulukko tai esitys tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Pikaviestit Chat. Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä, jos olet tiedoston ainoa käyttäjä.
  3. Kirjoita viestisi chat-kenttään.
  4. Kun haluat lopettaa, klikkaa chat-ikkunan oikeasta yläkulmasta Sulje Sulje.

Huom. Kaikki tiedostoa katselevat henkilöt ovat mukana kaikissa Google Docsin, Sheetsin ja Slidesin chateissa. Chatteja ei tallenneta.