Chat med andre i en fil

Hvis du arbejder på en fil på samme tid som andre, kan I chatte med hinanden i dokumentet, regnearket eller præsentationen.

1. Åbn et dokument, et regneark eller en præsentation på din computer.
  2. Klik på Vis chat Chat øverst til højre. Denne funktion er ikke tilgængelig, hvis du er den eneste i filen.
    1. Tip! Hvis der er mange samarbejdspartnere i filen, vises der en blå cirkel øverst til højre for avatarerne, som viser antallet af andre samarbejdspartnere. Klik på den blå cirkel og derefter Deltag i chat Chat.
  3. Skriv din besked i chatfeltet.
  4. Når du er færdig, skal du klikke på Luk Luk øverst til højre i chatvinduet.

Bemærk! Alle chatsamtaler i Google Docs, Sheets og Slides omfatter alle, der ser filen. Chatsamtaler gemmes ikke.

Relaterede artikler

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.