Anonyme eller ukendte brugere i en fil

Du ser muligvis et navn, du ikke genkender, eller "anonyme dyr", der ser dit dokument, dit regneark eller din præsentation. Dette kan ske, når et dokument deles offentligt, eller når der er brugere, der har linket.

Hvis du ser nogen, du ikke kender

En bruger, du ikke kender, ser muligvis på din fil, fordi:

• Filen deles med en mailingliste.
  • Filen deles med en bruger, der ikke har en Google-konto eller ikke er logget ind.
  • En bruger, der kan redigere din fil eller har linket, har delt filen med andre brugere.
  • En bruger har ændret navnet på sin Google-konto. Du kan se brugerens mailadresse, når du klikker på Del og så Avanceret i din fil.

Begræns, hvordan brugere kan se din fil

Hvis du vil stoppe med at dele en fil, som du kan redigere, kan du få flere oplysninger om, hvordan du kan:

"Anonyme dyr"

Hvis du deler eller åbner en fil med et link, kan du muligvis ikke se navnene på de personer, der ser den.

• Personer, du ikke har inviteret individuelt, vises som anonyme dyr, når de er i filen.
  • Personer, du inviterer individuelt, vises ved navn, når de er i filen.

Du kan kun se andres navne, når du giver dem individuelt tilladelse til at se en fil, eller hvis de er en del af en mailingliste.

Anonyme dyr i en privat fil

Hvis du slår linkdeling fra, ser du muligvis stadig flere anonyme dyr:

• Når en person åbner filen flere gange. Det kan tage lidt tid, før brugere, der ikke længere ser på filen, forsvinder.
  • Hvis nogen åbner linket via en beskedtjeneste. Nogle tjenester kontrollerer links for phishing, virusangreb eller malware.
  • Når en bruger har en browserudvidelse eller et script, der automatisk følger linket.
Anonyme dyr og Google-apps til arbejde eller skole

Hvis du bruger Google-apps til arbejde eller skole, vises personer inden for dit domæne altid med navn, når de ser din fil.

Hvis din administrator tillader, at du kan dele filer uden for dit domæne, vil personer, som ikke er logget ind, blive vist som anonyme dyr.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.