Begära en granskning av ett regelbrott

Du kan begära att din fil granskas om du inte anser att den strider mot Googles användarvillkor eller programpolicyer. Om du äger en fil som flaggats för ett regelbrott visas en flagga bredvid filnamnet och du kan inte dela den. Filen är inte längre tillgänglig offentligt, inte heller för personer som har länken.

Begär en granskning

När du försöker dela en fil som har flaggats för ett regelbrott visas ett alternativ för granskning av filen. Så här begär du en granskning av filen:

1. Öppna filen.
  2. Klicka på Dela.
  3. Klicka på Begär en granskning.

Inaktiverade konton

Om du äger kontot kan du begära att få åtkomst till det igen.

1. Logga in på ditt Google-konto i en webbläsare, t.ex. Chrome.
  2. Välj Testa att återställa.
  3. Följ anvisningarna.

Om stegen ovan inte fungerar fyller du i det här formuläret.