Be om gjennomgang av rapporterte brudd

Du kan be om at filen din blir gjennomgått hvis du mener at den ikke bryter Googles vilkår for bruk eller programretningslinjer. Hvis du eier en fil som er rapportert for brudd, kan du komme til å se et flagg ved siden av filnavnet, og du kan ikke dele filen. Filen kommer ikke lenger til å være offentlig tilgjengelig – ikke engang for folk som har linken. En filgjennomgang tar vanligvis rundt 5 dager. Tiden det tar, avhenger av hvor omfattende gjennomgang som kreves.

Be om en gjennomgang

Når du prøver å dele en fil som er rapportert for brudd på retningslinjene, kan du be om at filen blir gjennomgått. Slik ber du om at filen blir gjennomgått:

1. Åpne filen.
  2. Klikk på Del.
  3. Klikk på Be om en gjennomgang.

Deaktiverte kontoer

Hvis det er du som eier kontoen, kan du be om å få tilgang til den igjen.

1. Logg på Google-kontoen din i en nettleser, for eksempel Chrome.
  2. Velg Start ankeprosessen.
  3. Følg veiledningen.

Rapporter regelbrudd

Finn ut hvordan du rapporterer regelbrudd hvis du ønsker å rapportere en fil.