Een beoordeling van een overtreding aanvragen

Je kunt ons vragen je bestand te beoordelen als je van mening bent dat je bestand niet in strijd is met de servicevoorwaarden of het programmabeleid van Google. Ben je eigenaar van een bestand dat vanwege een overtreding is gemarkeerd, dan zie je mogelijk een vlag naast de bestandsnaam en kun je het bestand niet delen. Het bestand is niet langer openbaar toegankelijk, ook niet voor mensen die de link hebben.

Een beoordeling aanvragen

Wanneer je probeert een bestand te delen dat vanwege een overtreding is gemarkeerd, wordt er een optie weergeven om het bestand te laten beoordelen. Je kunt als volgt een beoordeling van het bestand aanvragen:

1. Open het bestand.
  2. Klik op Delen.
  3. Klik op Een beoordeling aanvragen.

Uitgeschakelde accounts

Als je de eigenaar van het account bent, kun je een verzoek indienen om weer toegang te krijgen.

1. Log in bij je Google-account in een browser, zoals Chrome.
  2. Selecteer Probeer te herstellen.
  3. Volg de instructies.

Heb je problemen bij het uitvoeren van deze stappen? Vul dit formulier in.